Αποφράξεις από 20€ έως 40€

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ 15€

210 88 38 479 694 800 1300

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€

Απόφραξη κουζίνας: 30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€

Απόφραξη λεκάνης: 30€

Απόφραξη νιπτήρα: 20€

Απόφραξη μπανιέρας: 25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€

Έλεγχος με κάμερα: 50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€


* Στις αναγραφόμενες τιμές για αποφράξεις δεν συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

Η φραγή των φρεατίων είναι ένα αρκετά σύνηθες φαινόμενο σε όλη την περιοχή της Αττικής και οφείλεται συνήθως στην κακή κατασκευή και την παλαιότητα των εγκαταστάσεων. Πολλές φορές δε, γεμίζουν από συντρίμμια δομικών υλικών.

Η κατάσταση αυτή έχει ως αποτελέσματα την έντονη δυσοσμία και την υπερχείλιση ακάθαρτων υγρών. Ο τρόπος απόφραξής τους ποικίλει ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το φρεάτιο και τη φύση του προβλήματος.

Το πιεστικό νερού είναι ένα μηχάνημα εκτόξευσης νερού με υψηλή πίεση (high pressure water jetting, hydro jetting), το οποίο είναι εγκατεστημένο σε ειδικά οχήματα αποφράξεων, είναι ικανό να διαλύσει οποιοδήποτε είδος υλικού που φράζει ή μπλοκάρει ένα φρεάτιο ή σωληνώσεις της αποχέτευσης σας. Επίσης υπάρχουν και φορητά πιεστικά νερού που λειτουργούν με ηλεκτρισμό και είναι γνωστά και ως πλυστικά μηχανήματα. H χρήση των φορητών πιεστικών νερού είναι κατάλληλη για μικρότερες και πιο ευαίσθητες σωληνώσεις της αποχέτευσης σας, όπως οι σωλήνες αποστράγγισης που βρίσκονται εσωτερικά των κτιρίων. Ο καθαρισμός με πίεση νερού χρησιμοποιείται συνήθως για να διασπάσει τα δύσκολα μπλοκαρίσματα σωληνώσεων ή για να αφαιρέσει τα υπολείμματα όπως το λίπος που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό σωλήνα αποστράγγισης, ιδίως στις περιπτώσεις που το φράξιμο βρίσκεται βαθιά μέσα σε σωλήνα αποστράγγισης που στρίβει ή κάμπτεται ή διακλαδίζεται.

Εμείς αναλαμβάνουμε την μηνιαία συντήρηση όλων των εξωτερικών σωληνώσεων των αποχετεύσεων συμπεριλαμβανομένων και των όλων των φρεατίων (κεντρικών και βοηθητικών). Σε περίπτωση που αναγνωρίσουμε κάποια ένδειξη δυσλειτουργίας στο αποχετευτικό σας σύστημα εκτελούμε χωρίς κανένα επιπλέον (του μηνιαίου παγίου) κόστος τον απαιτούμενο καθαρισμό με πιεστικό νερού που βρίσκεται στο ειδικό όχημα για την συντήρηση αποχετεύσεων που διαθέτουμε και σας ενημερώνουμε σχετικά. Εφόσον διαπιστώσουμε κάποια φθορά που απαιτεί επισκευή (π.χ. ράγισμα σωλήνα αποχέτευσης, διαρροή υδάτων από αποχετευτικό σωλήνα, ράγισμα ή σπασμένη σωλήνα στο φρεάτιο κτλ.) σας ενημερώνουμε ώστε να καλέσετε υδραυλικό πριν χειροτερέψει η ζημιά και προκληθεί κάποια βλάβη ή πλημμύρα στο κτίριο σας. Λόγω των μηνιαίων ταχτικών ελέγχων της αποχέτευσης σας είναι σχεδόν αδύνατον να φράξει απότομα. Ακόμα και αν αυτό συμβεί από την εσφαλμένη απόρριψη ενός μεγάλου αντικειμένου ή διαφόρων μη υδατοδιαλυτών υλικών στην αποχέτευση δεν θα υπάρξει καμία επιπλέον χρέωση (πέραν του μηνιαίου παγίου) για την απόφραξη της αποχέτευσης σας είτε αυτή γίνει με πιεστικό νερού είτε με οποιοδήποτε άλλη αποφρακτική τεχνική ή μέθοδο!

Εάν χρειάζεστε κάποιον από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας εκτός Αττικής, μπορούμε πάλι να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης. Για αποφραξεις αθηνα καλέστε την apofraxeis-ydrostal.gr για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να προγραμματίστε την επίσκεψη μας. Θα χαρούμε πολύ να βοηθήσουμε.

Κλείστε ραντεβού με τεχνικό αποφράξεων γρήγορα και άμεσα με ένα τηλεφώνημα!