Συμβουλές

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, παραθέτουμε παρακάτω μία λίστα με τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικές με αποφράξεις και υπό ποιές συνθήκες είνα επιτακτική η απόφραξη. Επιλέξτε την ερώτηση που σας ενδιαφέρει και διαβάστε τη σχετική απάντηση.

Χρήσιμες Οδηγίες

Γιατί βουλώνει το κεντρικό φρεάτιο;

Στη πλειοψηφία των περιπτώσεων το κεντρικό φρεάτιο βουλώνει από την συσσώρευση λίπους που δημιουργείται από σαπουνάδες, χαρτιά και λοιπά αντικείμενα που καταλήγουν στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Σε αυτή την περίπτωση η απόφραξη αποτελεί τη μοναδική λυσή και για αποφράξεις η εταιρεία ΥΔΡΟΣΤΑΛ την καλύτερη επιλογή!

Γιατί βουλώνει ο νιπτήρας της κουζίνας;

Συνήθως, το πλύσιμο των πιάτων στο νεροχύτη της κουζίνας αποτελεί την βασική αιτία που καθιστά σταδιακά το νεροχύτη μας ανενεργό. Μικρές ποσότητες φαγητού και λίπους σε συνδυασμό με τη σαπουνάδα προκαλούν αποφράξεις που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Γιατί βουλώνει η λεκάνη, ο νιπτήρας και η μπανιέρα στο μπάνιο;

Η φραγή της λεκάνης προκαλείται συνήθως από συσσωρευμένα χαρτιά, σερβιέτες και λοιπά αντικείμενα που έχουν μαζευτεί στις σωληνώσεις σας. Εάν παρατηρείτε αυξημένη στάθμη νερού τότε η απόφραξη της λεκάνης σας είναι επιτακτική. Όσο και αν προσέχουμε τι καταλήγει στο νιπτήρα ή στο μπάνιο μας, μικρές ποσότητες χαρτιού, τρίχες σε συνδυασμό με σαπουνάδα κάνουν τα σιφώνια να βουλώσουν. Και για ότι βουλώνει οι Αποφράξεις ΥΔΡΟΣΤΑΛ είναι δίπλα σας.

Επικοινωνία