Αποφράξεις από 20€ έως 40€

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ ΜΠΑΝΙΟΥ 20€

210 88 38 479 694 800 1300

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€

Απόφραξη κουζίνας: 30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€

Απόφραξη λεκάνης: 30€

Απόφραξη νιπτήρα: 20€

Απόφραξη μπανιέρας: 25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€

Έλεγχος με κάμερα: 50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€


* Στις αναγραφόμενες τιμές για αποφράξεις δεν συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

Για το βούλωμα του νιπτήρα ευθύνονται συνήθως υπολείμματα σαπουνιού, τρίχες αλλά και μικρά σκουπίδια που μπορούν να τρυπώσουν στις σωληνώσεις. Αυτά δημιουργούν μια γλίτσα στους σωλήνες του νιπτήρα, προκαλώντας σταδιακά φραγή στο σημείο αυτό. Ένας ακόμη παράγοντας είναι οι κακοτεχνίες κατά την εγκατάσταση των σωληνώσεων με κλειστές γωνίες, οι οποίες ευνοούν το φαινόμενο της φραγής.

Η απόφραξη του νιπτήρα μπορεί να γίνει με καυτό νερό και μαγειρική σόδα. Η χρήση καυτού νερού ενδείκνυται μόνο στην περίπτωση που οι σωλήνες του νιπτήρα είναι σιδερένιοι. Σε πλαστικούς σωλήνες δεν το εφαρμόζουμε αυτό. λόγω υψηλού κίνδυνου ζημιάς σε ορισμένα μοντέλα αυτών. Η μέθοδος με χρήση βεντούζας ενδείκνυται όταν η μέθοδος με το καυτό νερό δεν είναι αποτελεσματική ή σε περίπτωση πλαστικών σωληνώσεων του νιπτήρα. Δε θα πρέπει να χρησιμοποιούνται χημικά αποφρακτικά διαλύματα, μιας και η χρήση τους προκαλεί προβλήματα στην επιφάνεια των σωληνώσεων και διάβρωση καθώς και είναι επιβλαβή για το περιβάλλον αφού δεν μπορούν να απορροφηθούν από αυτό.

Εάν χρειάζεστε κάποιον από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας εκτός Αττικής, μπορούμε πάλι να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης. Για αποφραξεις αθηνα καλέστε την apofraxeis-ydrostal.gr για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να προγραμματίστε την επίσκεψη μας. Θα χαρούμε πολύ να βοηθήσουμε για αποφράξεις νιπτήρα μπάνιου σε Αθήνα και τις γύρω περιοχές.

Κλείστε ραντεβού με τεχνικό αποφράξεων γρήγορα και άμεσα με ένα τηλεφώνημα!