Αποφράξεις από 20€ έως 40€

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 30€

210 88 38 479 694 800 1300

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€

Απόφραξη κουζίνας: 30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€

Απόφραξη λεκάνης: 30€

Απόφραξη νιπτήρα: 20€

Απόφραξη μπανιέρας: 25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€

Έλεγχος με κάμερα: 50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€


* Στις αναγραφόμενες τιμές για αποφράξεις δεν συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

Τα υπολείμματα που συγκεντρώνονται στο σιφόνι του νεροχύτη αποτελούν μία από τις πιο συχνές αιτίες που θα χρειαστεί κανείς απόφραξη. Μία από τις καθημερινές και επαναλαμβανόμενες οικιακές εργασίες είναι ο καθαρισμός και η προετοιμασία τροφών για το μαγείρεμα καθώς και το πλύσιμο των πιάτων. Σταδιακά, οι αποχετεύσεις γεμίζουν με τροφές, έλαια και λίπη, πλαστικά και ξύλινα κομμάτια, χαρτιά κουζίνας και χαρτοπετσέτες. Οι ουσίες αυτές στερεοποιούνται μέσα στο σωλήνα, επικαλύπτουν τις πλευρές και αναπόφευκτα προκαλούνται αποφράξεις με αποτέλεσμα να μειώνεται η ικανότητα απορρόφησης και απομάκρυνσης του νερού. Το νερό αδυνατεί να διαφύγει και αρχίζει να λιμνάζει, με αποτέλεσμα ο νεροχύτης να καθίσταται μη-λειτουργικός.

Απλές μέθοδοι για το πώς να καθαρίσετε ένα βουλωμένο νεροχύτη κουζίνας, όπως ζεστό νερό, βεντούζα ή έμβολο, αφαίρεση καμπής (καμπυλωτό κομμάτι σωλήνας) κάτω από τον νεροχύτη σας και ρήψη χημικών προϊόντων μέσα στην αποχέτευση είναι καλές τεχνικές για να καθαρίσουν τα περισσότερα από τα βουλώματα νεροχύτη κουζίνας. Επίσης, ο καθαρισμός νεροχύτη με σόδα είναι μια φυσική μέθοδος καθαρισμού νεροχύτη.

Αν ο νεροχύτης δεν ξεβουλώνει με τίποτα καλέστε μας για να αποφράξουμε τον νεροχύτη σας με εξειδικευμένους τεχνικούς αποφράξεων εξοπλισμένους με εξειδικευμένα εργαλεία και μηχανήματα. Κατά την απόφραξη σωλήνα νεροχύτη μπορεί να απαιτηθεί τον έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα και με ηλεκτρομηχανικά εργαλεία. Γενικότερα, η βουλωμένη αποχέτευση κουζίνας είναι μια υπηρεσία αποφράξεων που παρέχουμε γρήγορα και αξιόπιστα.

Εάν χρειάζεστε κάποιον από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας εκτός Αττικής, μπορούμε πάλι να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης. Για αποφραξεις αθηνα καλέστε την apofraxeis-ydrostal.gr μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να προγραμματίστε την επίσκεψη μας. Θα χαρούμε πολύ να βοηθήσουμε και να αποφράξουμε τους νεροχύτες σας οπουδήποτε στην Αθήνα και τις γύρω περιοχές.

Κλείστε ραντεβού με τεχνικό αποφράξεων γρήγορα και άμεσα με ένα τηλεφώνημα!