Αποφράξεις από 20€ έως 40€

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ 25 €

210 88 38 479 694 800 1300

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€

Απόφραξη κουζίνας: 30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€

Απόφραξη λεκάνης: 30€

Απόφραξη νιπτήρα: 20€

Απόφραξη μπανιέρας: 25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€

Έλεγχος με κάμερα: 50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€


* Στις αναγραφόμενες τιμές για αποφράξεις δεν συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α

Απόφραξη μπανιέρας

Η απόφραξη μιας μπανιέρας αφορά την απόφραξη του σωλήνα του μπάνιου, ο οποίος ξεκινάει από του λούκι της μπανιέρας. Το μερικό φράξιμο της αποχετευτικής διόδου προκαλεί την αργή αποστράγγιση των υδάτων, ενώ το πλήρες φράξιμο (μπλοκάρισμα) της αποχετευτικής διόδου προκαλεί λίμνασμα των υδάτων με κίνδυνο την υπερχείλιση και πλημμύρα. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που προκαλείται κυρίως από τρίχες που συσσωρεύονται στις σωληνώσεις, αλλά και από λίπη, χώματα και ακαθαρσίες ή και από κατασκευαστική ατέλεια του σωλήνα της αποχέτευσης, όπως κλειστές γωνίες. Παρουσιάζεται σε αυξημένη κλίμακα το καλοκαίρι λόγω των συχνών ντους.

Μερικές φορές χρησιμοποιώντας απλά μια βεντούζα μπορεί να καθαρίσει οτιδήποτε προκαλεί το φράξιμο. Χρησιμοποιώντας τη σωστά μπορείτε να απομακρύνετε συσσωρευμένα λίπη και τρίχες. Εάν το βούλωμα του συστήματος αποστράγγισης είναι επιφανειακό, μπορεί να είναι δυνατό να καθαρίσετε το μπλοκάρισμα με το χέρι, είτε ξεβιδώνοντας το κάλυμμα αποστράγγισης να βγάλετε έξω τις τρίχες και τα απορρίμματα.

Οι έντονες δυσοσμίες και τα λιμνάζοντα νερά την ώρα του μπάνιου θα πρέπει να σας θορυβήσουν και να καλέσετε άμεσα το εξειδικευμένο συνεργείο μας, το οποίο θα βρει τη βέλτιστη λύση για το πρόβλημά σας.

Οι τεχνικοί αποφράξεων και αποστράγγισης μας φέρουν εξειδικευμένο εξοπλισμό που τους βοηθά να καθαρίσουν τα πιο δύσκολα μπάνια, λουτρά ή ντουζιέρες. Τα ειδικά μηχανήματα αποφράξεων μας με εμβέλεια πάνω από 20 μέτρα, το εύρος των ισχυρών ηλεκτρομηχανικών εργαλείων αποφράξεων και τα χρόνια εμπειρίας όλων των εργαζομένων μας εγγυούνται ότι το μπάνιο σας ή οι αποχετεύσεις της ντουζιέρας σας θα επανέλθουν άμεσα στη σωστή ροή αποστράγγισης των υδάτων.

Οι τεχνικοί αποστράγγισης μας είναι έτοιμοι σε περίπτωση υπερχείλισης και πλημμύρας να αποστραγγίσουν τα λιμνάζοντα ύδατα χρησιμοποιώντας ηλεκτρικές ή βενζινοκίνητες αντλίες υδάτων.

Εάν χρειάζεστε κάποιον από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας εκτός Αττικής, μπορούμε πάλι να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης. Για αποφραξεις αθηνα καλέστε την apofraxeis-ydrostal.gr για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να προγραμματίστε την επίσκεψη μας. Θα χαρούμε πολύ να βοηθήσουμε για αποφράξεις μπανιέρας σε Αθήνα και τις γύρω περιοχές.

Κλείστε ραντεβού με τεχνικό αποφράξεων γρήγορα και άμεσα με ένα τηλεφώνημα!