Αποφράξεις από 20€ έως 40€

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΥΖΙΝΩΝ 35€

210 88 38 479 694 800 1300

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€

Απόφραξη κουζίνας: 30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€

Απόφραξη λεκάνης: 30€

Απόφραξη νιπτήρα: 20€

Απόφραξη μπανιέρας: 25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€

Έλεγχος με κάμερα: 50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€


* Στις αναγραφόμενες τιμές για αποφράξεις δεν συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α

Απόφραξη κάθετη κουζινών

Η απόφραξη κάθετης κουζίνας αφορά το κάθετο σύστημα σωληνώσεων του χώρου σας. Το σύστημα αυτό ξεκινάει από το υψηλότερο μέρος του κτηρίου και καταλήγει στον ισόγειο χώρο. Οι κάθετες αποχετεύσεις της κουζίνας συνήθως φράζουν από απορρίμματα, δημιουργώντας υπερχειλίσεις στους νεροχύτες, με λάδια, λίπη, φλούδες πατάτας, κελύφη αυγών και κατακάθια καφέ να αποτελούν την πλειοψηφία αυτών. Το φράξιμο αυτό μπορεί να γίνει τόσο απότομα όσο και σταδιακά. Όταν η κάθετη επιτοίχια ή εντοιχισμένη σωλήνα έχει φράξει, τότε παρατηρούνται δυσκολίες με την αποστράγγιση των υδάτων σε όλες τις γούρνες του νεροχύτη της κουζίνας σας.

Ένας από τους απόλυτα καλύτερους τρόπους για να αποτρέψετε αργούς ή φραγμένους αγωγούς αποχέτευσης είναι να είστε προσεκτικοί σχετικά με όλα όσα απορρίπτετε στο νεροχύτη σας. Το μαγειρικό λίπος, τα τεμάχια καφέ, οι τρίχες από τα μαλλιά και το σαπούνι είναι τέσσερις από τους μεγαλύτερους εχθρούς της αποχέτευσης κουζίνας. Κάνετε ότι μπορείτε για να αποφύγετε την εισαγωγή κάποιου από αυτά τα απορρίμματα σε μια αποστράγγιση νεροχύτη. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, καθώς μια εμπλοκή σε μία αποχέτευση μπορεί να επηρεάσει και τις υπόλοιπες.

Για να αποφράξουμε τον κάθετο σωλήνα αποστράγγισης του νεροχύτη κουζίνας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μεθόδους απόφραξης σωληνώσεων αποχέτευσης όπως χημικά καθαρισμού σωληνώσεων, αποφρακτικές βέργες, χειροκίνητα φίδια, ηλεκτροκίνητα φίδια, πιεστικά μηχανήματα για εκτόξευση νερού κτλ. Καλέστε μας για καθαρισμό κάθετης σωλήνας αποχέτευσης κουζίνας, ξεβούλωμα κάθετης σωλήνωσης αποχέτευσης κουζίνας και γενικότερα για οποιοδήποτε είδος απόφραξης χρειάζεστε. Με τα κατά τόπους αποφρακτικά συνεργεία μας σε όλες τις περιοχές της Αθήνας διαθέτουμε τεχνικούς αποφράξεων για να παρέχουμε τις υπηρεσίες αποφράξεων μας σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας, των προαστίων και σε όλη την Αττική.

Εάν χρειάζεστε κάποιον από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας εκτός Αττικής, μπορούμε πάλι να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης. Για αποφραξεις αθηνα καλέστε την apofraxeis-ydrostal.gr για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να προγραμματίστε την επίσκεψη μας. Θα χαρούμε πολύ να βοηθήσουμε για αποφράξεις κάθετη κουζινών σε Αθήνα και τις γύρω περιοχές.

Κλείστε ραντεβού με τεχνικό αποφράξεων γρήγορα και άμεσα με ένα τηλεφώνημα!